Prevezmite zodpovednosť za svoje zdravie do vlastných rúk. Príroda má riešenia, ktoré Vám napomôžu každý deň upevňovať zdravie vzácnymi výrobkami z čistej prírody a to úplne prirodzeným pôsobením na Váš organizmus.

Doplnky používané v alternatívnej medicíne sú čisto prírodného pôvodu a preto sú fyziologicky najvhodnejšie pre ľudský organizmu. V našej ponuke nájdete kvalitné prírodné produkty, ktoré podporia Vašu vitálnu energiu a zdravie, očistia do hĺbky organizmus od zaťažujúcich látok, zregenerujú bunky, dodajú výživné a ochranné látky, podporia tok životnej energie a zharmonizujú biologické systémy. Testujeme a vyberáme pre Vás to najlepšie už od roku 2007.

Všetok ponúkaný tovar  na e-shope máme skladom, môžete si ho zakúpiť u nás osobne na adrese: Good Nature, s.r.o., Kollárova 88 v Martine, alebo ho pošleme tam, kam si zvolíte a to do 24 hodín po objednaní.

Liečivú silu rastlín poznali a využívali už naši predkovia. Lekárne za čias našich (pra) prarodičov disponovali mnohými druhmi liečivých rastlín domácich alebo vzácnych, dovážaných z ďalekých krajín (škorica, santal, klinčeky). V lekárňach sa sušené rastliny uchovávali v drevených zásuvkách lekárenských skríň, na policiach v dózach, flaštičkách, v drevených  či plechových krabiciach alebo sudoch. Z rastlín sa vyrábali nálevy, odvary, tinktúry, extrakty, sirupy, maceráty, masti, čaje alebo tablety a slúžili na liečbu bežných ochorení (proti kašľu, na trávenie, astmu, na obnovu sily…). Navzdory nástupu chemických liečiv nestratili svoj význam a sú naďalej používané ako v oficiálnej vedeckej medicíne tak v ľudovom liečiteľstve a každej domácnosti. Príroda je naša Lekáreň Doma.

Ponúkame Vám  skutočne veľa kvalitných produktov určených na prevenciu alebo aj podporu zdravia pri mnohých chorobách a zdravotných ťažkostiach. Zdravie nie je len neprítomnosť choroby, zdravie je stav fyzickej, psychickej aj sociálnej pohody. Zdravie je ak sa cítime dobre tu a teraz, ak sa vieme tešiť zo života každý deň. V súlade s prírodou a bez chémie si vychutnávať každý okamih nášho života.

Internetový obchod lekarendoma.sk vznikol v roku 2007 a dodnes Vám prináša overené prostriedky na prevenciu či podporu zdravia pochádzajúce z našej prírody.

Nenájdete u náš žiadne chemické lieky či iné farmakologické liečivá na predpis.

O našej kvalite a spoľahlivosti sa presvedčili tisícky spokojných zákazníkov. Presvedčte sa aj Vy.

Všetok tovar, ktorý nájdete na e-shope máme fyzicky skladom. Môžete nás navštíviť, tovar si prezrieť, zakúpiť alebo Vám ho radi zašleme na Vašu adresu až domov.

Objednaný tovar Vám radi zašleme  Slovenskou poštou, Zásielkovňou, kuriérom UPS alebo si ho môžete vyzdvihnúť osobne.

Tovar objednaný v pracovný deň do 13:00 hod. expedujeme ešte v deň objednania.

O aktuálnom stave Vašej objednávky Vás budeme informovať e-mailom. Doprava zdarma už pri objednávke v hodnote 55 € v SR.

Pri nákupe tovaru v hodnote  55 €  Vám poskytneme DOPRAVU ZADARMO v SR!

Môžete si zvoliť prepravu  kuriérom UPS rovno domov alebo do práce, zásielku si vyzdvihnúť na Slovenskej pošte alebo na viac ako 1950 miestach v Zásielkovni.

Služba “Sledovanie zásielok“ – vždy máte prehľad o svojej zásielke. Perfektná služba, ktorá Vám umožní získať informácie o pohybe Vašej  objednávky/zásielky od podania až po jej doručenie priamo k Vám.

Služba je prístupná pre zvolenú prepravu prostredníctvom:

Slovenskej pošty

UPS

Zásielkovne.sk

Zásielkovne.cz

7. Získali sme prestížny certifikát spokojnosti zákazníkov – Overené zákazníkmi od spoločnosti heureka.sk.

Sme certifikovaný internetový obchod, ktorý získal ocenenie OVERENÉ ZÁKAZNÍKMI od porovnávača cien Heureka.

Čo je  Certifikát  Overené zákazníkmi?

Každý e‑shop, ktorý je na Heureke, sa môže nechať ohodnotiť svojimi zákazníkmi. Vždy, keď v takomto e‑shope nakúpite, príde vám krátky dotazník, kde Vás poprosia o zhodnotenie spokojnosti s nákupom. Ak  väčšie množstvo zákazníkov povie, že nakupovanie v danom obchode je jedna radosť, dostane obchod certifikát Overené zákazníkmi.

Kliknite na ikonu Heureky ↓ a dozviete sa čo o nás hovoria zákazníci

heurekaoverenezakaznikmywidget8. Používame zabezpečený šifrovaný prenos dát – vlastníme SSL certifikát.

Zabezpečená komunikácia

Náš  internetový obchod lekarendoma.sk používa zabezpečený šifrovaný prenos dát – vlastní SSL certifikát.
SSL (Secure Socket Layer) je systém bezpečnostných certifikátov, ktorý zabezpečuje zašifrované komunikačné spojenie vášho webového prehliadača a webového servera. Slúži na šifrovanie dát a na bezpečnú komunikáciu cez internet, hlavne na prehliadanie webu, odosielanie e-mailov, výmenu správ (tzv. instant messaging), alebo iné prenosy dát, umožňuje aplikáciám komunikovať cez sieť, aby predchádzal odpočúvaniu, manipulácií, falšovaniu správ.

Viac info o tom čo je SSL si môžte prečítať tu. 9. Možnosť platby za tovar Online = platobnou kartou cez internet s najvyššou možnou mierou bezpečnosti, rovnako ako v klasickom kamennom obchode.

Náš e-shop Vám umožňuje uskutočniť platbu za tovar ONLINE = Vašou platobnou kartou a to s najvyššou možnou mierou bezpečnosti, rovnako ako v klasickom kamennom obchode.

Riešenie je postavené na najprísnejších bezpečnostných štandardoch 3D Secure, ktoré podporuje overenie držiteľa karty v priebehu transakcie. Akékoľvek údaje o platbách sú poskytované a zabezpečené tak, aby sa držiteľ platobnej karty nemusel obávať, že dôjde k zneužitiu poskytnutých údajov. Službu podporujú obe najväčšie kartové asociácie VISA (Verified by VISA) a MasterCard (MasterCard SecureCode).

Platba online  =  platba prostredníctvom platobnej brány GP webpay umožňuje platby tuzemskými i zahraničnými kartami spoločností MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, Diners Club a American Express.

Platby sú realizované prostredníctvom modernej a bezpečnej platobnej brány  GP webpay. GP webpay je internetová platobná brána pre rýchle a bezpečné platby kartou.

Bezpečnosť platieb je pre nás vždy na prvom mieste. GP webpay zodpovedá celosvetovým štandardom a spĺňa najprísnejšie bezpečnostné požiadavky MasterCard SecureCode, Verified by VISA a SafeKey, definovanej kartovými asociáciami MasterCard, VISA a American Express. Tieto štandardy sú označované ako 3D Secure a zaručujú maximálnu bezpečnosť platieb.

Viac info nájdete TU: http://www.gpwebpay.cz/

10. 100 % garancia vrátenia peňazí za vrátený nepoškodený tovar v prípade nespokojnosti.

100 % GARANCIA vrátenia peňazí.

Je to jednoduché. Ak tovar nenaplnil Vaše očakávania alebo ste jednoducho zmenili názor na kúpu, nemusíte sa obávať. Tovar môžete jednoducho vrátiť s tým, že garantujeme vrátenie peňazí v plnej výške a bez zbytočných otázok.

Aby ste garanciu uplatnili nemusíte robiť nič výnimočné. Stačí ak do 14 dní od prevzatia zašlete tovar späť, požiadate o vrátenie peňazí a my Vám ich bez zbytočných otázok vrátime obratom. Jedinou podmienkou je, aby bol tovar nepoškodený a neotvorený.

11. Denne pre Vás aktualizujeme ponuku. V spolupráci s našimi partnermi  pre Vás denne pripravujeme a aktualizujeme výhodné ponuky. Ak ste u nás nenašli čo potrebujete, prosím oznámte nám to. Radi rozšírime ponuku.

12. Všetok ponúkaný tovar je originál a v originálnom balení spĺňajúci prísne legislatívne podmienky SR.

Tovar, ktorý si nás môžete zakúpiť je originál, v originálnom balení spĺňajúci náročné legislatívne podmienky SR a EÚ.

Všetky výživové doplnky sú odsúhlasené na predaj v SR Úradom verejného zdravotníctva SR.

Všetky samodiagnostické testy sú certifikované európskou značkou kvality CE. Na dodržiavanie technických požiadaviek testov na domáce použitie dozerá Elektrotechnický výskumný a projektový ústav (EVPÚ). Ten vydáva certifikát, na základe ktorého je možné domáci test označiť značkou CE. Je to vlastne potvrdenie, že výrobok vo svoje kategórii vyhovuje európskym normám. Informácia o platnom certifikáte testu sa dá vyhľadať v databáze ŠÚKL (Štátny ústav na kontrolu liečiv).

13. Ponúkame profesionálny prístup. Našim hlavným cieľom je spokojnosť našich zákazníkov.

Chceme ju dosiahnuť širokou a kvalitnou ponukou cenovo dostupných výrobkov, prvotriednym, priateľským servisom a rýchlou dodávkou tovaru.

Prajeme Vám príjemné nakupovanie z pohodlia Vášho domova.

Vaša www.lekarendoma.sk.

Internetový obchod lekarendoma.sk prevádzkuje:
Good Nature, spol. s r. o.
Kollárova 88, 036 01, Martin
IČO: 36214230
IČ DPH: SK2020048866
Spoločnosť je zapísaná v Obchodnom registri Okres. súdu Žilina,
vložka 16039/L.